360 Virtuelne ture​​

360 Virtuelne ture​

PRO Ture – izrada 360 virtuelnih tura najvišeg kvaliteta sa rezolucijom od čak 126,6 do 211 MEGAPIXELA po jednoj 360 sfernoj fotografiji. Fotografisano u HDR modu koji izvlači sve detalje iz mračnijih i jako svetlih delova tako da sve bude vidljivo kao i u relanom životu. Ture se prave fotografisanjem 6-10 fotografija sa širokougaonim ojektivom koje se potom softverski spajaju u sfernu celinu ste omogućavaju krajnjem korisniku da “šeta” kroz vaš objekat. 

LITE Ture – Fotografisanje specijalnom 360 kamerom sa 18megapixela iliti u rezoluciji od 5,7K takođe u HDR modu. Prednosti LITE paketa je u tome što su dobijeni fajlovi manji i brže se učitavaju, a samo fotografisanje i editovanje je mnogo brže pa je samim tim i cena dosta manja.

Kontakt

Kontakt

You can use a few enticing words and flaunt your capabilities that will attract future clients and encourage them to hire you right away.

Adresa

Golsvordijeva 32, 11111 Beograd, Srbija

Email

office@protour.rs

Telefon

060/54-55-358

Za sva pitanja

 i rezervacije termina stojimo na raspolaganju maltene 24/7 (naravno sem kad spavamo). Trudimo se da odgovaramo pravovremeno na upite putem mejla, ali dešava se da nam zatrpate inbox pa je poželjno ako ne dobijete odgovor u roku od 24h da pozovete na kontakt telefon 🙂 

Hvala, i čujemo se!

Kako ide proces angažovanja?